Gezondheidszorg

Incasso in de gezondheidszorg

Voor medische instellingen is de bewaking van gevoelige gegevens topprioriteit. Patiëntgegevens en medische gegevens worden zorgvuldig bewaard volgens stricte veiligheidsnormen. IncassoPartners werkt met diezelfde veiligheidsnormen. Daarom vertrouwen zorginstellingen zoals het Academisch Ziekenhuis Maastricht, het LangeLand Ziekenhuis en Stichting Albert Schweitzer Ziekenhuis met ons samen.

Praktijkcase: Gevoelige patiëntinformatie

Patiëntinformatie mag alleen gezien worden door de behandelend arts en verpleegkundigen. Wanneer wij een incassozaak behandelen, vragen onze servicemedewerkers niet naar medische gegevens. Sterker nog, deze zien wij nooit in. Zo blijft de privacy gewaarborgd van alle betrokkenen. Customers waarderen die zorgvuldigheid, waardoor het incassotraject soepel verloopt.

Waarom zorginstellingen IncassoPartners kiezen voor incassozaken

We kennen de belangen van zorginstellingen. Daarom werken we volledig AVG-proof en volgens de NEN 7510-norm: de internationale standaard voor behandeling van patiëntinformatie. Daarnaast sluit onze People First-benadering goed aan bij zorgaanbieders. We helpen waar dat kan, bijvoorbeeld bij mensen met een buitenlandse zorgverzekering, die niet weten hoe ze een rekening indienen. We bemiddelen ook internationaal: tussen ziekenhuizen onderling of toeristen die zorg in het buitenland hebben gehad.

  • People First-aanpak
  • AVG en NEN 7510 gecertificeerd
  • Internationale incasso
  • Vast contactpersoon voor één aanspreekpunt
  • Hulp bij gegevens indienen

Behoefte aan incasso volgens de NEN 7510-norm? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.