Wendelfred

Wendelfred incasso voor E-commerce en groothandel

Wendelfred is actief in de mode en- lifestylebranche. Als importeur en distributeur brengt Wendelfred verschillende kleding en schoenmerken naar de Nederlandse retailer. IncassoPartners is specialist in incassozaken voor E-commerce, groothandel, detailhandel en webshops die online en internationaal actief zijn. Geen wonder dat Wendelfred en Incassopartners een goede samenwerking hebben.

Onze samenwerking met Wendelfred

Wendelfred is een totaalleverancier met een conceptmatige aanpak. Daarom staat meedenken met de retailer bij Wendelfred hoog in het vaandel. IncassoPartners denkt ook graag mee. Voor Wendelfred bemiddelen we met de retailers. We bieden werkbare betalingsregelingen om gerechtelijke procedures te voorkomen. Onze vaste zaakbehandelaar bekijkt iedere individuele situatie, voert intensief overleg en maakt een gedegen risico-inschatting. Zo komen we tot concrete oplossingen. Zoals het inkopen van een collectie op afbetaling of een realistische betalingsregeling. Op die manier kunnen retailers verder met ondernemen en Wendelfred behoudt betalende afnemers.

Waarom webshops en groothandel incassopartners inschakelen voor incassozaken

Naast Wendelfred werken we samen met Snizamo, Sevenply enMr Lacy. Voor hen behandelen we grote en kleine incassozaken: van 400 tot 400.000 euro. Om alle zaken op te pakken, combineren we automatisering voor bulkincasso met onze persoonlijke benadering. De webportal maakt transparant en efficiënt werken mogelijk. Onze servicemedewerkers staan altijd klaar voor persoonlijk advies, toegespitst op de kledingbranche. Dat werkt, met meer betalingen en tevreden opdrachtgevers als resultaat.

  • Eén vaste zaakbehandelaar
  • Passende regeling voor customer en opdrachtgever
  • Oplossing met relatiebehoud
  • Internationaal en in Nederland
  • Grote en kleine zaken

Op zoek naar effectieve oplossingen? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.