Hem zaden

Hem Zaden is een grote speler in de productie en groothandel van bloem- en plantzaden.

Internationale handel biedt veel kansen. Tegelijk kan het onzekerheid opleveren. Hem zaden weet dit als geen ander. Het is één van de grote spelers in productie en distributie van bloem- en plantzaden en doet zaken over de hele wereld. Dan is het belangrijk om samenwerking op te zoeken met partijen die écht internationaal werken. Zoals IncassoPartners.

Gerechtelijke procedure in Zuid-Korea

Voor Hem zaden heeft IncassoPartners een geschil met een klant in Zuid-Korea succesvol opgelost. Middels een gerechtelijke procedure, aangestuurd door een lokale collega, hebben we gezorgd voor betaling van de gehele schuld met daarbovenop de proceskosten en wettelijke toegestane rente. De samenwerking met lokale partners is onze kracht. Zo zijn we overal ter wereld in staat om grote zaken op te pakken én op te lossen.

Ervaring met grote internationale incassotrajecten

Voor special cases zijn we altijd bereikbaar en gaan we snel tot actie over. De strategie wordt bepaald door een Nederlandse jurist, die nauw samenwerkt met onze internationale partner. Deze kan ter plekke actie ondernemen en kent de lokale wetten. Zo weten we een gedegen inschatting te maken van de situatie en succeskans van incassozaken of gerechtelijke procedures. Met een vaste contactpersoon, inzicht via je eigen webportal en samenwerken uit één dossier, werkt IncassoPartners altijd in jouw voordeel.

  • Internationale expertise
  • Vaste partners voor lokale actie
  • Samenwerken uit één dossier
  • No cure, no pay-incasso
  • Direct actie

Snel actie nodig? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.