Car Rental

Hertz: internationale incasso

In de autoverhuur komt de internationale expertise van IncassoPartners helemaal tot zijn recht. Daarom vertrouwen Hertz en Enterprise Enterprise rent a Car op onze dienstverlening voor onbetaalde annuleringskosten, schade, boetes en charge backs op credit cards. Deze gevallen kunnen op langdurige incassotrajecten uitlopen. Wij weten wél succesvol te bemiddelen.

Praktijkcase: chargeback incasseren voor Hertz

Pas nadat een auto is ingeleverd, wordt deze gecontroleerd op schade. Is er schade aanwezig? Dan wordt dit alsnog in rekening gebracht. Customers doen hierop regelmatig een chargeback, omdat ze het niet vertrouwen of zich de schade niet meer herinneren. Wij gaan dan het gesprek aan met de customer. We leggen uit hoe het zit, altijd met de officiële stukken in de hand. Die aanpak werkt: vaak herinnert de customer zich dat er inderdaad schade is gereden en betaalt alsnog. Gewoon via Creditcard, in de webportal van IncassoPartners.

Waarom autoverhuurders incassotrajecten bij IncassoPartners onderbrengen

IncassoPartners biedt laagdrempelige betaalmogelijkheden bij internationale incassozaken. Via onze gepersonaliseerde webportal betaal je snel en gemakkelijk, ook met Creditcard. Onze vaste customerservicemedewerker voor deze zaken weet hoe autoverzekeringen werken en waar aansprakelijkheid ligt. Dat leggen we uit, gewoon in het Engels. En als het nodig is, gaan we een schikking aan. Zo winnen we vertrouwen, waardoor onze opdrachtgevers klanten behouden en we meer zaken succesvol afronden.

  • Klanten behouden
  • Internationale bemiddeling
  • Laagdrempelig betalen met creditcard
  • Uitgebreide ervaring
  • B2B en B2C incasso

Behoefte aan succesvolle inning van chargebacks? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.