Reizen & Toerisme

Roompot vakantieparken: Incasso voor toerisme, travel en hospitality

Roompot wil gezinnen de tijd van hun leven geven in één van haar grote vakantieparken in binnen- en buitenland. Daarom werkt Roompot samen met IncassoPartners. Onze People First-aanpak, ervaring met internationale incassotrajecten en ervaring met de hospitality-sector komen hier samen. Zo bieden we oplossingen die positief zijn voor Roompot en haar customers.

Klanten behouden met passende oplossingen

Klanten behouden en tevreden stellen is voor Roompot erg belangrijk. Daarom doen we ons best om de vakantiegangers tegemoet te komen met passende oplossingen. De meeste incassozaken gaan om het verhalen van annuleringskosten en schade. Gevoelige onderwerpen, die de vakantiepret flink kunnen drukken. Door de tijd te nemen voor een goede uitleg, ontstaat er begrip voor de situatie. Vanuit die positie kunnen we een passende oplossing bieden, zoals tegemoetkoming op de nota of korting op een volgende boeking. Zo slaat vakantieleed om in vakantiepret. Weer een klant behouden en een slechte recensie voorkomen.

Waarom vakantieparken kiezen voor een incassotraject bij IncassoPartners

Onze positieve People First-benadering blijkt extra effectief in de hospitality-sector. Naast Roompot, werken we samen met Vacansoleil Camping Holidays en Hogenboom vakantieparken. Met onze kennis van ANVR reisvoorwaarden, weten we precies wat we vakantiegangers kunnen bieden. Ook internationaal voor toeristen die in Nederland vakantie vieren of Nederlandse toeristen in het buitenland. Voor zaken buiten Nederland schakelen we vaste internationale partners in, waarmee we samenwerken uit één dossier via onze handige webportal.

  • Klanten behouden
  • Negatieve recensies voorkomen
  • Incasso in binnen- en buitenland
  • People First: de klant staat centraal
  • B2C en B2B incasso

Meer slechte recensies voorkomen? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op