Incasso in de zorg: Stichting SEIN

Incasso in de zorg: Stichting SEIN

Zorginstellingen en patiëntenverenigingen hebben doorgaans te maken met kwetsbare groepen en gevoelige persoonsgegevens. Op beide is IncassoPartners goed toegerust. We combineren een persoonlijke aanpak met uiterst zorgvuldige omgang met patiëntgegevens. Voor stichting SEIN,  Stichting Zorgzaam en Slaap en Waakcentrum.

Praktijkcase: persoonlijke incasso voor stichting SEIN

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vertrouwt op onze zorgvuldige omgang met cliënten bij incassotrajecten, die meestal gaan om de zogenaamde ‘no show’ billing. Dit is een boete die wordt gegeven wanneer een patiënt niet verschijnt voor een afspraak, zonder afmelding. Dit kan allerlei redenen hebben, vaak ook medische. Daarom benadert een vaste servicemedewerker de cliënten van SEIN. We zetten het dossier ‘on hold’ zolang we bezig zijn en samen zoeken we een passende oplossing. Dat levert snelle betaling van de rekening op én behoudt de goede relatie tussen cliënt en zorginstelling.

Waarom meer patiëntenverenigingen kiezen voor IncassoPartners

Wij begrijpen hoe belangrijk de relatie tussen cliënt en zorginstelling is. Vaak zijn zij een leven lang afhankelijk van elkaar. Die verhouding willen wij niet verstoren. Daarom behandelen we deze zaken uiterst zorgvuldig, met goede uitleg en persoonlijke aandacht. Daarbij werken we volgens de NEN-7510 norm, waardoor de privacy van patiënten en cliënten altijd gewaarborgd blijft.

  • Aandacht voor cliëntrelatie
  • Persoonlijke oplossingen
  • AVG en NEN 7510 gecertificeerd
  • Vast contactpersoon

Behoefte aan een menselijke aanpak? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.