Zwagerman International

Zwagerman International: Internationale incasso voor handel en logistiek

Zwagerman internationale kraanverhuur verhuurt bijzondere bouwkranen voor bouwprojecten door heel Europa. IncassoPartners helpt Zwagerman met vorderingen en incassozaken in het buitenland.

Praktijkcase: Zwagerman internationale kraanverhuur

Bij een zaak in Roemenië riep Zwagerman onze hulp in. Na een snelle en grondige analyse van de situatie hebben we met hulp van onze lokale partner gezorgd voor een effectieve betalingsregeling. De lokale partner heeft het contact gelegd en de navolging van de overeenkomst bewaakt. Persoonlijk bezoek van de locatie door onze partner was de sleutel tot succes. Zo hebben we de vordering succesvol geïncasseerd, waar andere incassobureaus faalden.

Waarom IncassoPartners inschakelen voor Internationale incassotrajecten?

Betalingsachterstanden kunnen zich in allerlei situaties voordoen, zoals bij verkoop van producten of diensten binnen of buiten Europa, goederenvervoer of bijzonder transport. IncassoPartners doet altijd een kredietcheck en we vertalen het buitenlandse advies naar het Nederlands recht. Zo maken we de zaak begrijpelijk voor je en verlenen we eerlijk advies over de succeskans van een incassozaak.

  • Internationale expertise
  • Vaste partners voor lokale actie
  • Samenwerken uit één dossier
  • No cure, no pay-incasso
  • Direct actie

Snel actie nodig? Bel ons nu: 071 524 7070, of neem contact op.