Internationale
incasso

Incasso in Dominicaanse Republiek: no cure, no pay

IncassoPartners is ook voor internationale incasso in Dominicaanse Republiek je vaste aanspreekpunt. Met partners in meer dan 150 landen, jarenlange expertise en lokale juridische kennis zijn we jouw incassobureau voor grote en kleine internationale zaken. Onze positieve werkwijze zorgt ook in Dominicaanse Republiek voor effectieve incasso. Lukt het onverhoopt niet om een schuld te incasseren? Dan ben je ons niets verschuldigd. No cure, no pay.

Behandeling van uw incassozaak door een incassobureau in Dominicaanse Republiek

Wereldwijd effectief

IncassoPartners biedt wereldwijd effectieve incasso-oplossingen in samenwerking met bewezen gekwalificeerde buitenlandse incassobureaus.

Zo werken we ook in Dominicaanse Republiek samen met partners die de landelijke wettelijke regelingen door en door kennen en werken op een manier waar wij achter staan. Daardoor kunnen zij complexe incassozaken oppakken, waarbij spoedprocedures, conservatoir beslag en faillissementsaanvragen zo nodig ingezet kunnen worden. Onze incassopartner in Dominicaanse Republiek weet precies welke stappen mogelijk zijn.

Gedurende het hele traject hebben we nauw contact en houden we je altijd op de hoogte. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle incasso-opdrachten in Nederland én in het buitenland.

  • Gekwalificeerde partners
  • Lokale expertise
  • Eén aanspreekpunt

No cure, no pay-incasso in Dominicaanse Republiek

Internationaal oplossingsgericht

Ook in Dominicaanse Republiek werken we op basis van no cure, no pay. Wel verschilt de hoogte van de incassoprovisie per land.
Voor we een zaak opstarten, informeren we je over het provisietarief in Dominicaanse Republiek. Daarnaast geven we een inschatting van de kansen van een gerechtelijke incassoprocedure in Dominicaanse Republiek. Het kan zijn dat je kans op een succesvolle zaak klein is. Sluit je naar aanleiding daarvan de incassozaak, dan betaal je geen incassoprovisie. No cure, no pay.
  • No cure, no pay
  • Uitgebreid juridisch advies
  • Zelf in de hand
Incasso starten in
Dominicaanse Republiek?
Bel 071 5247070