Internationale
incasso

Incasso in Guinee-Bissau: no cure, no pay

IncassoPartners is ook voor internationale incasso in Guinee-Bissau je vaste aanspreekpunt. Met partners in meer dan 150 landen, jarenlange expertise en lokale juridische kennis, zijn we jouw incassobureau voor grote en kleine internationale zaken. Onze positieve werkwijze zorgt ook in Guinee-Bissau voor effectieve incasso. Lukt het onverhoopt niet om een schuld te incasseren? Dan ben je ons niets verschuldigd. No cure, no pay.

Behandeling van uw incassozaak door een incassobureau in Guinee-Bissau

Wereldwijd effectief

IncassoPartners biedt wereldwijd effectieve incasso-oplossingen in samenwerking met bewezen gekwalificeerde buitenlandse incassobureaus.

Zo werken we ook in Guinee-Bissau samen met partners die de landelijke wettelijke regelingen door en door kennen en werken op een manier waar wij achterstaan. Daardoor kunnen zij complexe incassozaken oppakken, waarbij spoedprocedures, conservatoir beslag en faillissementsaanvragen zo nodig ingezet kunnen worden. Onze incasso partner in Guinee-Bissau weet precies welke stappen mogelijk zijn.

Gedurende het hele traject hebben we nauw contact en houden we je altijd op de hoogte. Zo heb je één aanspreekpunt voor alle incasso-opdrachten in Nederland én in het buitenland.

  • Gekwalificeerde partners
  • Lokale expertise
  • Eén aanspreekpunt

No cure, no pay-incasso in Guinee-Bissau

Internationaal oplossingsgericht

Ook in Guinee-Bissau werken we op basis van no cure, no pay. Wel verschilt de hoogte van de incassoprovisie per land.
Voor we een zaak opstarten, informeren we je over het provisietarief in Guinee-Bissau. Daarnaast geven we een inschatting voor de kansen van een gerechtelijke incasso procedure in Guinee-Bissau. Het kan zijn dat je kans op een succesvolle zaak klein is. Sluit je naar aanleiding daarvan de incassozaak, dan betaal je geen incasso provisie. No cure, no pay.
  • No cure, no pay
  • Uitgebreid juridisch advies
  • Zelf in de hand
Incasso starten in
Guinee-Bissau?
Bel 071 5247070