Close
NL | EN
Menu

Hem Zaden

Hem Zaden is een grote speler in de productie en groothandel van bloem- en plantzaden. Voor een geschil met een klant in Zuid Korea heeft IncassoPartners, middels een succesvolle gerechtelijke procedure die is aangestuurd door een lokale collega, gezorgd voor betaling van de hoofdsom, vermeerderd met de wettelijk toegestane rente en proceskosten.

‘No show’ billing en het creditmanagement voor SEIN

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland en Slaap en Waakcentrum. Voor deze zorginstellingen verzorgt IncassoPartners de 'no show' billing en het creditmanagement. Ondanks de lange relatie tussen patiënt en kliniek kan het zijn dat patiënten, zonder afmelding, niet verschijnen op afspraken. Deze ‘no show’ zaken moeten zorgvuldig behandeld worden door goede communicatie met een kwetsbare doelgroep. Middels flyers en posters die in de poliklinieken zichtbaar zijn, trachten we deze doelgroep tevens te informeren over manieren om onnodige kosten te voorkomen.

Zwagerman International

Zwagerman verzorgt internationale kraanverhuur. Bij een grote zaak in Roemenië hebben we met hulp van een lokale partner kunnen zorgen voor een effectieve betalingsregeling. De lokale partner heeft het contact gelegd en middels een aantal site visits de navolging van de overeenkomst bewaakt.

Wendelfred

Wendelfred, Snizamo, Sevenply en Mr. Lacy leveren hippe producten aan de detailhandel. Voor groothandelaren die online en internationaal werken met grote orderaantallen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een ervaren partner als facturen langer blijven liggen. In dat geval bemiddelen we door middel van het bieden van werkbare betalingsregelingen en proberen we gerechtelijke procedures zoveel mogelijk te voorkomen. Onze klanten vinden het prettig om samen te werken met een partij die mee kan denken over zaken die specifiek te maken hebben met de kledingbranche.

Reizen & Toerisme

We werken ondermeer voor Roompot, Hogenboom en Vacansoleil. Grote vakantieparken die ook internationaal actief zijn. Het gaat in de meeste gevallen om het verhalen van annuleringskosten en schadegevallen. Daarbij is het van belang om consumenten een goede uitleg te geven over annuleringskosten en de Wet Incassokosten. Maar tegelijkertijd er voor te zorgen dat de klant in de toekomst weer een boeking doet.

Gezondheidszorg

Academisch Ziekenhuis Maastricht, Stichting Zorgzaam en Stichting Albert Schweitzer Ziekenhuis. Voor zorginstellingen is het zeer belangrijk dat we extra zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens. Vaak is het mogelijk een werkbare oplossingen te vinden als we bemiddelen tussen betrokkenen en hun verzekeringsmaatschappijen. Dit doen in verschillende landen zoals, natuurlijk binnen Europa, maar ook in Egypte, Saudi Arabië of bijvoorbeeld Australië. Ondanks factuurdata die relatief ver in het verleden liggen is het slagingspercentage van IncassoPartners hoog.

Car Rental

Voor o.a. Hertz en Enterprise Rent a Car zijn we internationaal actief op het gebied van Business to Consumer zaken. In geval van charge backs op credit cards en kosten die gemoeid zijn met autoverhuur, schade en boetes bemiddelen we succesvol tussen de betrokken partijen.

Plan een adviesgesprek of maak direct een gratis account aan: