Over
IncassoPartners

Over IncassoPartners

Dit is IncassoPartners

IncassoPartners brengt al 25 jaar positiviteit in de incassowereld. ‘People First’ is ons motto, waarmee we ons onderscheiden als incassobureau. Het is de sleutel tot succes in grote en kleine incassozaken. Ons ervaren en deskundige team komt tot positieve oplossingen, waar customers én opdrachtgevers blij van worden.

Onze overtuiging

Luisteren en positiviteit

Onder druk wordt alles vloeibaar, wordt wel gezegd. Dat geldt niet voor incasso. Onder druk slaat iemand juist dicht, als een oester.

Daarom werkt IncassoPartners anders. Wij gaan juist de dialoog aan. Want iedere incasso heeft een reden, waar je met goede communicatie achter komt. We luisteren naar de customer om het probleem te achterhalen en vinden samen de oplossing. Die positieve instelling werkt, want een betalingsachterstand plan je niet. Betalen wel!

“Customers hangen met een positief gevoel op, zodat ze gewoon klant blijven bij onze opdrachtgever.”

Onze kracht

Menselijke automatisering

Slimme automatisering geeft ruimte voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Dát is de kracht van IncassoPartners.

Automatisering hoeft een persoonlijke ervaring niet in de weg te staan. Het creëert juist ruimte voor de mensen die extra aandacht nodig hebben. Kunnen customers niet uit de voeten met onze geautomatiseerde oplossingen? Dan staan onze medewerkers altijd voor ze klaar.

“We benaderen onze customers persoonlijk, op de manier die het beste bij ze past.”

IncassoPartners

Plezier in vernieuwen

Plezier is de drijvende kracht achter IncassoPartners. We halen plezier uit onszelf vernieuwen en het bieden van positieve oplossingen.

Vijfentwintig jaar later is IncassoPartners nog net zo gemotiveerd. Onverminderd geldt ons motto: People First. Daarom zetten we in op persoonlijke service, gecombineerd met slimme automatisering. Die combinatie blijft onze kracht. Zo realiseren we positieve incasso’s en houden we plezier in ons vak.

“Wij wilden een nieuwe draai geven aan de branche, door het positief oplossen van conflicten. Dat blijven we doen.”