Close
NL | EN
Menu

Incasso in Filippijnen

Wanneer u zaken hebt gedaan met een bedrijf in Filippijnen, en uw facturen worden niet voldaan dan kunt u via Incasso Partners Nederland deze vordering laten incasseren.

behandeling van uw incasso zaak door een incassobureau in Filippijnen

Incasso Partners Nederland biedt u een effectieve oplossing voor het incasseren van uw openstaande facturen in Filippijnen. Wij zijn aangesloten bij een internationaal netwerk van incassoburo’s. Alle aangesloten incassoburo’s zijn lid van de landelijke brancheorganisatie en hebben zich moeten kwalificeren om deel uit te kunnen maken van het netwerk. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de behandeling van uw incasso zaak door een deskundig en betrouwbaar incassobureau in Filippijnen zal geschieden.

De aanpak door een lokaal incassobureau is effectief. Het incassobureau in Filippijnen kent de landelijke wettelijke regelingen met betrekking tot het incasseren van geldvorderingen. Kunnen er in Filippijnen incassokosten aan uw debiteur in rekening worden gebracht, en zo ja hoeveel. Bestaan er spoedprocedures, is conservatoir beslag mogelijk en kent men een faillissementsaanvrage zoals in Nederland. Onze incasso partner in Filippijnen weet precies welke stappen mogelijk zijn en hoe uw incasso zaak het beste kan worden aangepakt. Incasso Partners Nederland onderhoudt nauw contact met de buitenlandse incasso partner. Wij zullen u volledig informeren over de stand van zaken. Zo hebt u één aanspreekpunt voor al uw incasso opdrachten in Nederland en internationaal.

no cure no pay incasso

Ook de behandeling van uw incasso zaak in Filippijnen geschiedt op basis van no cure no pay. De hoogte van de incasso provisie is per land verschillend. Wanneer u ons bericht om welk land en welk bedrag het gaat kunnen wij u informeren tegen welk provisietarief de incasso zaak in behandeling kan worden genomen.

Inschatting kansen van een gerechtelijke incasso procedure in Filippijnen

Wordt de incasso buiten rechte niet opgelost dan krijgt u een inschatting van uw incasso zaak in Filippijnen. Dit advies omvat een omschrijving van de gerechtelijke procedure, de kosteninschatting de termijn die daarvoor doorgaans staat en de inschatting van de kansen in uw zaak. Op grond van dit advies kunt u vervolgens beoordelen of u de zaak wilt doorzetten of niet. Sluit u op dat punt de incasso zaak dan betaalt u geen incasso provisie, no cure no pay.

Bel 071 5247070 en bespreek de mogelijkheden voor het incasseren van uw incasso zaak in Filippijnen.

Plan een adviesgesprek of maak direct een gratis account aan: